Toinen viikko sujui varsinkin ruokailujen suhteen paljon onnistuneemmin kuin ensimmäinen viikko. Repsahduksia ruoan puolelta ei tullut ja varsin hyvä olo oli ruokailujen suhteen koko viikon ajan. Ei ollut nälkä, eikä myöskään tehnyt mieli herkkuja. Painokin oli tippunut 2kg. Jippii!

Liikunnan suhteen ei olekkaan yhtä positiivista kerrottavaa. Ensimmäisen viikon laiskottelu, Sinkkuelämään tuijottelu ja hyvät kirjat vetivät sohvalle/sänkyyn turhankin usein. Kuitenkin sain riivittyä neljä liikutakertaa kasaan tavoitelluista viidestä. Maanantaina tehtiin pitkä 2h kävelyreissu, kun käveltiin kaupunkiin kirjastoon ja takaisin erilaisia reittejä kiertäen. Lisäksi kauppamatkoista onneksi tulee jonkun verran kävelyä. Lisäksi lähdin pikaiselle lenkille lauantaina. Tarkoituksena oli ottaa muutamia kuvia ja ehkä hölkätä. Hölkkäämisen saan kuitenkin unohtaa siihen asti, että saan uudet kengät, mutta kyllä kävelykin oli varsin tehokasta. Kuvia tuli räpsittyä harvinaisen vähän ja lenkillä sykekkin pyöri suositelluissa 120-150 luvuissa. Oli kivaa, vaikkakin vähän eksyin reitiltä, ja suunnitellusta puolen tunnin lenkistä tulikin tunnin mittaine. Lihaskuntoa en alkuviikosta saanut tehtyä ollenkaan, mutta loppuviikko näytti sen suhteen positiivisemmalta. Yksi kerta ainakin! Sunnuntaina vierähti tovi sitten tanssipelin seurana pleikkarilla ja yllätyin, miten paljon siinä saa hien virtaamaan ja sykkeen nousemaan halutessaan. Tulen varmasti käyttämään sitä keinoa vielä usein.

 

Keskimäärin viikko meni kohtalaisesti, mutta annan arvosanaksi itselleni 7. Vielä on varsinkin liikunnan suhteen parannettavaa paljon. Katsotaan, mitä ensi viikko ja uusi liikuntaohjelma tuovatkaan sitten tullessaan.