Tää aamu ei oikein tuntunut lähtevän käyntiin. Heräsin 10 aikaan kissojen herättämänä, enkä millään olis jaksanut nousta ylös. Puolen tunnin taistelun jälkeen oli pakko nousta antamaan kissoille ruokaa ja harkitsin itsekkin ruoan syömistä, mutta ajatus puurosta aamupalaksi ei innostanut joten painuin takaisin oman tietokoneeni ääreen.

Vaikka netti ei toiminutkaan, yllättävän paljon tietokoneella saa aikaseksi. Vihdoin sain aikaseks tietokoneeni taustakuvan tekemisen photoshop elementsillä ja samalla siivosin työpöydän turhista ohjelmista ynnä muista. Ei siinä paljon aikaa mennyt, mutta ikinä sitä ei vaan muka ole ehtinyt tehdä. Voi olla että jossain vaiheessa taustakuva vaihtuu kunhan opin kunnolla käyttämään tuota photoshopin ohjelmaa.
Kello oli jo melkein puoli 2 kun sain hommat tietokoneella tehtyä, kirjoitettua pari tarinaa, postausta yms. valmiiksi odottamaan, että netti suostuisi taas toimimaan. Siinä vaiheessa alkoi nälkä jo painaa päälle aika kovana ja olis tehnyt mieli mennä syömään jotai parempaa kuin puuroa, mutta ei kai siinä auttanu muuta ku ruveta puuroa keittelemään.

No yllättäen parin jakson jälkeen sinkkuelämää ja puurolautasellisen jälkeen sitä olikin jo ihan toista maata. Kävin suihkussa ja sheivailin jalat ja kainalot, kun poikaystävä niistä tuppaa aina huomauttelemaan ja aloin suunnittelemaan ylläriä poikaystävälle joka tänään vapautuu armeijasta. Muutenkin kun on niin raskasta aikaa nämä viime viikot ollut, ajattelin, että poikaystävä kaipais jotain piristystä ja sitähän lähdettiin hakemaan. Huomenna ehkä lisää tästä ylläristä, jos se vaan onnistuu ;) Nyt jatkan sinkkuelämään kattomista, lakkailen kynsiä ja sen sellaista. Ai, ku on ihana joskus keskittyä itseensä.