...niinhän niille uuden vuoden lupauksille aina tuppaa tulemaan. Noh, itse aion ainakin yrittää. Saa nähdä miten sitten käy. Näiden asioiden parissa kuitenkin puurretaan seuraava vuosi ja katsotaan miten käy.

  1. Aion viettää ihan oikeasti tipattoman tammikuun. Se nyt on loppuunsa aika helppo tavoite. Mutta jos pistetäänkin pökköä pesään ja sanotaan, että joka toinen kk olis tipaton? Se voi olla jo liian haastavaa, mutta kokeillaan.
  2. Aion laihtua vähintään 10kg jouluun mennessä. Tavoite olisi kuitenkin 15kg.
  3. Aion viettää kesällä paljon aikaa ulkona bikineissä, oli kunto mitä tahansa. Plussaa jos kunto on hyvä.
  4. Aion päästä opiskelemaan.
  5. Aion saada parisuhteen ja kotielämäni kukoistamaan.

 

Eiköhän noi riitä tässä jo alkuun. Lisäksi ei niin virallisia lupauksia on tietty se, että pyrin täällä päivittämään tietoja elämästäni, hetkistäni ja tavoitteiden saavuttamisesta.

 

Blogini sisältö tulee koostumaan minun elämäni sisällöistä. Kissoista, parisuhteesta, angstista ja kaikesta maan ja taivaan välillä. Varmaan tulee juttua asunnosta ja sisustuksesta. Lisäksi aion ottaa yhdeksi aihealueeksi päivän ruoat, josta saatte ehkä jo viikonloppuna ensimmäisen maistiaisen. Siitä tulee varmaan hyvää. Myös ruokapäiväkirjaa tulee varmasti näkymään ja mahdollisesti liikuntapäiväkirjaa/seurantaa. Saa nähdä mitä tämä vuosi vielä tuo tullessaan. Toivotavasti siitä kuitenkin tulee hyvä vuosi!